top of page

Over ons

Veel mensen zijn druk op de digitale snelweg, zoeken op internet, Facebook, Whatsapp en toch houden veel digi-junks ook van papier. We willen in de dagelijkse hectiek een moment waarop we zelf de regie in handen hebben over een fysieke krant of tijdschrift, het papier voelen en ruiken, papieren foto's zijn eigenlijk toch ook leuker. Natuurlijk zijn wij ook actief binnen de digitale wereld, zoeken we naar artikelen, kijken we op vakantiesites etc. Oriënteren prima, maar zeg eerlijk wat valt er nou te beleven op zo'n plat scherm, weinig dus.

 

Voor de echte Look & Feel gaan we naar een winkel of bedrijf. We willen producten zien, voelen, ruiken, passen en meten. Inspiratie doen we op in de fysieke zaken en om ons te laten adviseren door vakmensen die verstand hebben van zaken waarnaar u op zoek bent. Net zoals wij van papier houden omdat het veel meer gevoel uitstraalt geloven wij ook in de fysieke winkel. En dat is nou precies wat Anderz zo anders maakt, een blad wat met gevoel door en met mensen is gemaakt. 

Als lezer van Anderz ontdek je al snel dat de omgeving rijk is aan prachtige bedrijven die heel wat in huis hebben.

Anderz is een initiatief van Pruysen Parket, De Rooy Hoveniers, TwoBees grafisch ontwerp & meer. Een positief magazine en lifestyle event gericht op de goede dingen van het leven!

Jan van der Meijden

TwoBees
grafisch ontwerp
& meer

Leo van Houwelingen

Pruysen Parket

83965c76-5c11-47cb-adac-2d419b5d76de.JPG

Ben de Rooy

De Rooy Hoveniers

Marloes vd Graaf.jpg

Marloes v.d. Graaf

De Rooy Hoveniers

bottom of page