top of page

Adverteren

In Anderz worden consumenten en ondernemers in het hogere segment samengebracht in een eigentijds magazine. 

De insteek van het magazine is om de boodschap voor de lezer zoveel mogelijk in de vorm van een advertorial te plaatsen. Dus tekst en beeld, gezamenlijk sfeervol opgemaakt en daardoor aantrekkelijk om te
lezen. Daarnaast worden er algemene redactiepagina’s geplaatst met pakkende en lees verhogende inhoud.


Ook zijn de ‘matchpagina’s’ een afwisselende aanvulling; In bad met..., Op pad met..., In gesprek over... Stuk voor stuk headlines voor leuke coproducties van twee of meerdere deelnemende bedrijven.
Een ondernemer in badkamers in gesprek met een leverancier van waterontharders, een kapster op bezoek bij een kledingstylist of een opticien die zijn ogen uitkijkt bij een juwelier. Alle mogelijke combinaties zijn bespreekbaar.
Het is een tijd van samenwerken. ANDERZ is bedacht om kruisbestuiving te bewerkstelligen. Met elkaar is er meer mogelijk in de fysieke winkels. Het succes is er al in Altena +, Rivierenland sluit mooi aan en regio West-Brabant is de perfecte toevoeging.


Het formaat en de papierkeuze in combinatie met een mooi beeld op de voorpagina en een aansprekende inhoud, levert een magazine op dat ANDERZ is!

Anderz_Tariefkaart_2023.jpg
bottom of page